+46 703 40 19 18 - marinan@dockanmarina.se

Malmö booked.net
+C

Home » News » Yacht Performance Scandinavia

Yacht Performance Scandinavia

Nedan återfinnes en presentation från Yacht Performance Scandinavia och vad de kan göra för Er båtägare. Andra leverantörer av båttjänster är välkomna att höra av sig så lägger vi ut Er presentation på vår hemsida!

Hej,

Nu har båtsäsongen sparkat igång rejält och vi (Joel & Andreas) vill ta detta tillfälle i akt att kort presentera vårt nya bolag, som kan hjälpa båtägare och gäster i er hamn med väldigt mycket. Vår specialité ligger på yachting-sidan och vi kommer att lägga tyngdpunkten på installation, reparation och service av det mesta man kan tänka sig på en segelbåt. Tillsammans med vår servicebil och vårt leverantörsnätverk kan vi hantera det mesta. YPS affärsidé bygger på att vi är helt mobila och vi ska finnas där kunden finns….!

 

Vi är mycket kunniga inom svagström/elektronik och jobbat med navigationssystem under många år. Installera, integrera och initiera samt felsöka de vanligaste märken på marknaden. Raymarine, B&G, Garmin, Simrad mm. Vi kan göra installationer med installationscertifikat. Felsökning och åtgärd på båtens 12V system är såklart något vi kan fixa.

YPS har erfarenhet av landströmsanläggningar, inverters, converters, generatorer och laddare (starkström). Solceller, bogroppar och ankarspel klarar vi att både reparera och installera

Även alla vanliga förekommande fel som dyker upp när man använder sin båt kan vi i de flesta fall fixa; värmare, däcksutrustning, varmvattenberedare och övrig båt-VVS mm. Bara att fråga oss!

När det gäller riggar så har vi tillsammans slutmonterat ca 100 nya båtar; Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Hanse och Lagoon. Har jobbat med både vanliga master och rullmaster från Seldén, Sparcraft och Z-Spar, samt furlingssystem från Seldén, Facnor och Profurl. Andra fabrikat är självklart också av intresse då skillnaderna ofta är detaljer. Vi är bra på riggar och kan fixa det mesta på en rigg. Vår målsättning är att kunna reparera/installera så mycket som möjligt utan att ta ner masten. Sparar ofta både tid o pengar för båtägaren.

 

För er information är vår ersättningsnivå som följer:

  • Timdebitering 690,- per person.
  • Milersättning 45,- per mil (Vi utgår ifrån Landskrona)
  • När det gäller rigg jobb är vi alltid två, av säkerhetsskäl.
  • Vi tar inte betalt för restiden.
  • Alla priser är konsumentpriser inkl.moms!

 

 

Med vänliga seglarhälsningar,

Joel & Andreas

« Förra inläggetNästa inlägg »

Fasta båtplatser och gästhamn mitt i Malmö city!