+46 703 40 19 18 - marinan@dockanmarina.se

Malmö booked.net
+C

Home » News » Årets Julbåt 2019

Årets Julbåt 2019

Så nu är det inte långt kvar till jul och julefriden sänker sig så sakteliga över Dockan Marina. De julpyntade båtarna sprider ljus över hamnbassängen till både boendes och båtägares glädje så vad passar väl inte bättre idag än att kora vinnaren av årets ”båtjulpyntningstävling” i Dockan Marina. Med hänsyn till gällande GDPR lagstiftning kan vi förstås inte meddela namn på vinnande båtägare men däremot kan vi berätta vilken båt som av Rickard och hans jury har utsetts till årets ”Julbåt”. Det har varit mycket svårt att utse vinnande båt då konkurrensen har varit stor men efter mycket tankemöda har följande båt utsetts till vinnare:

Vinnaren av titeln ”Årets Julbåt 2019” är Hanse 575:an som ligger förtöjd på plats C0 i Dockan Marina. Motivering: ”Stort och högt är vackert!”. Båtägaren meddelas i separat mail och Dockan Marina ber att få gratulera båtägaren.

Med detta vill vi tacka alla båtägare som har bidragit till att göra Dockan Marina julefin i år igen och vi hoppas att ännu fler sluter upp till nästa år.

Dockan Marina önskar alla båtägare, boende och företagare i Dockan en God Jul och Gott Nytt år och hoppas att vi snart ses på bryggorna.

 

« Förra inläggetNästa inlägg »

Fasta båtplatser och gästhamn mitt i Malmö city!