+46 703 40 19 18 - marinan@dockanmarina.se

Malmö booked.net
+C

Home » Gästhamnen

Gästhamnen

DPP_0275

 

Dockan Marina, Malmö Cityhamn, har ett strategiskt läge i Öresund oavsett om du kommer från söder via falsterbokanalen, Bögeströmmen eller Kögebukten, från norr via Helsingborg och Ven eller om du kommer från den danska sidan av sundet. Var du än kommer ifrån så kan du vara säker på att du inte har långt kvar när du ser våra landmärken Öresundsbron och Turning Torso.

Om du vill gästa en hamn som har många gästplatser, är mycket skyddad från väder och vind och som erbjuder upplevelser som räcker både för en långhelg, en semestervecka och återkommande besök, då bör du välja Dockan Marina, Malmö Cityhamn. I området Dockan kan du koppla av tillsammans med din familj eller vänner med restaurangbesök, konserter, havsbad, citypromenader, shopping, besöka intressanta gästande fartyg m.m. Det är enbart din egen fantasi som sätter begränsningen för vilka äventyr som väntar när du gästar Dockan Marina. Titta gärna in i Det händer i Dockan och se om någon programpunkt skulle passa just dig eller besök Malmö stads turistinformation eller Visit Copenhagen.

IMG_3756Dockan Marina är också en utmärkt bas för utflykter till Köpenhamn eller andra smultronställen på den danska sidan. Tar du tåget till Köpenhamn kan du vara på plats på Kongens Nytorv 40 minuter efter att du har förtöjt din båt i Dockan Marina. När du efter en heldag i Köpenhamn återvänder till båten tryggt förtöjd i Dockan Marina är det inte bara för att sova. Då kan du njuta av en middag på en av Dockans restauranger eller bara sitta ner i sittbrunnen och njuta av det trevliga folk- och båtlivet och den lite mindre stadens atmosfär.

Läs mer om Dockan Marina.

Praktisk information om gästande båtar.

Regler för gästande båtar.

Karta över området.

Ladda ner arrivalguides här!

Ladda ner Dockanfoldern här!

Fasta båtplatser och gästhamn mitt i Malmö city!